Priljubljeno 0
  • Košarica 0 0,00 €
    • cart-image

Najpogostejša vprašanja

Splošno

Trudimo se, da pošiljko dobite čimprej. Čas izdelave je odvisen od izbranega produkta. Navaden čas izdelave so 1-2 delovna dna, pri nekaterih izdelkih se pa čas izdelave lahko podaljša kar do 7 delovnih dni. Čas dostave od odpreme iz naše proizvodnje so ponavadi 3 delovni dni.
Odprema pošiljk:
Slike na platnu:1 delovni dan
Slike na steklu:3 delovne dni
Slike z uro:3 delovne dni
Fototapete:2 delovna dna
Tapete:2 delovna dna
Fototapete na vrata:3 delovne dni
Paravani:5 delovnih dni
Plakati:4 delovne dni
Nalepke na steno:2-3 delovne dni
Glede na dimenzije pošiljke in zanesljivost bomo izbrali najbolj ugodnega kurirja za vas. Sodelujemo s transportnimi podjetji GLS in DPD. Cena dostave je 8,5 €, pri naročilu nad 100 € je dostava brezplačna.
Plačate lahko na naslednje načine: s spletno kartico prek plačilnega prehoda (0 CZK) ali z gotovino ob dostavi (30 CZK).
Če imate kodo za popust, uveljavite jo v zadnjem koraku naročila ("nadaljuj do blagajne → Naročilo → Imate kodo za popust?" Kliknite in pojavilo se bo polje, v katerega lahko vnesete svojo kodo za popust.) Popust se bo obračunal na koncu naročila.

Slike na platnu

Da, slika na platnu je napeta na nosilnem okviru.
Okvir ima debelino 16 mm.
Da, platno je potiskano tudi po straneh. Tiskamo s kakovostnimi barvami, ki ohranijo svoj odtenek in ne zbledijo.
K slikam dodajamo tudi kaveljčke in vijake. Našli jih boste pritrjene na mehurčkasti foliji, v katero je slika zavita.
Da, samo naložite svojo fotografijo zde ter izberite dimenzije slike. Če urejevalnik ne dela pravilno, nam, prosim, pošljite fotografijo na naslov info@mivali.si. Takoj vam bomo poslali več informacij, vključno s predogledom vaše slike.

Slike na steklu

Steklo ima debelino 3 mm. Tiskamo s pomočjo kakovostnega UV tiska neposredno na steklo.
K sliki so dodana samolepilna držala.

Slike z uro

Da. Samo urini kazalci so posebej, da med transportom ne pride do njihove poškodbe.
Potrebovali boste 2x AA baterije, ki niso sestavni del pakiranja.
Da, izbirate lahko med štirimi barvami urinih kazalcev ter izmed več variant dizajna ure. Če izberete večdelno sliko, se lahko sami odločite, na katerega od delov želite uro namestiti.

Fototapete

Fototapete izdelujemo iz kakovostnega vlies materiala.
Ne, površina fototapete je gladka in motna.
K fototapeti dodajamo lepilo in navodila. Ostale pripomočke ponujamo posebej v ugodnem pakiranju.
Fototapeto pošiljamo v zvitku, na katerem so označeni in oštevilčeni posamezni deli. Pri nekaterih motivih lahko dobite fototapeto že narezano na posamezne dele. Deli so oštevilčeni za enostavnejšo namestitev. K fototapeti prilagamo tudi navodila in lepilo.
Da, lahko vam pripravimo posebno fototapeto po meri, vključno z vizualizacijo. Ta storitev je za doplačilo. Če želite fototapeto po meri, kontaktirajte nas na elektronski naslov info@mivali.si.

Tapete

Tapete izdelujemo iz kakovostnega vrhunskega vlies materiala s težo 185 g/m².
Ne, površina tapete je gladka in motna.
K tapeti dodajamo lepilo in navodila. Ostale pripomočke ponujamo posebej v ugodnem pakiranju.
Tapeto pošiljamo v 10m zvitku. Na zvitku se nahajajo navodila v slikah, kako tapete namestiti. Lepilo je sestavni del pakiranja.

Fototapete na vrata

Fototapeta za vrata je izdelana iz folije iz mehkega PVCja. Površina je motna in gladka. Fototapeta je samolepilna in je primerna za gladko površino vrat.

Nalepke na steno

Nalepke so narejene iz odpornega tekstilnega materiala. Površina je gladka in motna. Tiskamo s pomočjo UV tiskanja. Uporabljamo okolju prijazne barve.
Da, nalepke lahko nalepite tudi na pohištvo ali na vrata. Površina mora biti čista, brez maščobe in gladka. S pomočjo manjše nalepke na bolj skritem delu pohištva preverite, ali nalepka po odstranitvi ne bo poškodovala površine.

Plakati

Plakate tiskamo na kakovosten fotografični papir HP Satin 230 g/m². Površina je motna in sijoča.
Da, v naši ponudbi boste našli plakate, ki odlično grejo skupaj. Ustvarite svojo serijo plakatov na steni pri vas doma.
K plakatom si lahko izberete okvirje, ki odlično pašejo k posameznim dimenzijam. Na voljo so aluminijasti okviri v različnih barvah. Okvirji so na voljo za doplačilo.

Paravani

Paravane izdelujemo iz kakovostnega poliesternega platna s težo 260 g/m2, ki je napeto na okvir iz MDF materiala. Platno je potiskano z moderno tehnologijo lateks potiska. Površina je motna in gladka.
Na prednjem delu paravana (vključno z robovi) je napeto platno, na katerem je natiskan motiv, ki ste si ga izbrali. Na zadnjem delu je črno blago.